martes, 6 de abril de 2010

Les petites coses de la vida


Els éssers humans tenim la facultat de no adonar-nos de la vertadera realitat fins que aquesta no ens explota en la cara i ens fa reaccionar d’una manera immediata. Aquesta vegada no ha sigut menys; no he sigut capaç d’adonar-me’n del que m’estava passant fins que he sofrit en la meua propia pell les conseqüències d’estimar-te d’aquesta manera; l’enyorança que em produeix sentir l’olor que es queda a la meua roba després d’haver passat un dia al teu costat, la ràbia continguda de no poder veure’t quan més ho necessite, la incertesa de pensar que potser algun dia tot s’acabe i no podrem fer res per evitar-ho, i tot açò, unit a la distància que separa els nostres cossos. Totes aquestes coses negatives han derivat en una sola cosa positiva que fa que les demés queden sense la menor importància; gràcies a tot açò hem aprés a gaudir més dels moments que la vida ens ofereix, com el tacte de les teues mans, que acaricia amb tendresa el meu cos o quan les paraules que ixen de la teua boca aconsegueixen fer feliç a una xiqueta que només espera que aquestes paraules vagen dirigides a ella. Són petites coses imperceptibles a simple vista però tan importants com qualsevol altra.
Com a resultat: sensacions, que des de el meu humil punt de vista són l’essència de la vida; i encara que la vida de vegades no siga tan justa com ens agradaria li devem encara massa favors . Ja fa uns quants anys, un home major em va ensenyar que les coses que de veritat vols aconseguir les tens que guanyar amb esforç i constància, i que si de veritat les mereixes arreplegaràs els fruits del teu saber fer i et sentiràs orgullós del treball realitzat. Mon pare tenia raó: Les coses que semblen impossibles mai ho són. Uns quants anys després seguisc recordant eixes paraules com si algú les injectara a la meua ment cada matí abans de sortir de casa i em motivaren a seguir endavant amb tot el que estic vivint en la meua vida des de fa ja un temps. Les ganes de lluitar per la felicitat segueixen latents i la felicitat de lluitar per les ganes de seguir endavant també, en honor a aquest blog.

1 comentario:

  1. El que et vaig dir l'altre dia, i per a que vejes que si que entre al blog: si el nostre amic no entra ací, vaja desperdici de paraules.
    Un salut, i segueix amb aço.

    ResponderEliminar